calvijnglossy

Unieke eigenschappen van een bergkristal: dit moet je weten

Bergkristal is verreweg een van de meest bekende en geliefde edelstenen. Samen met Amethist en Rozenkwarts behoort Bergkristal tot de Gouden Driehoek. Bergkristal staat bekend om zijn zuiverende, reinigende werking. Als edelsteentherapeuten slechts één kristal zouden gebruiken, zou het waarschijnlijk bergkristal zijn. De eigenschappen van bergkristallen kunnen je helpen bij veel grote en kleine kwalen omdat het een zelfgenezend vermogen heeft. Bergkristal versterkt de kracht van andere stenen. Bergkristal brengt ook inspiratie en energie en de steen kan ervoor zorgen dat je je beter kunt concentreren op taken en doelen. Daarnaast vermindert bergkristal een energietekort en heft energetische blokkades op. Bergkristal belicht donkere emoties en helpt deze te reguleren. De steen zorgt ervoor dat je minder last hebt van kwaaltjes doordat je zelfgenezend vermogen wordt versterkt. Bij problemen met haar, huid, botten en tanden kunnen bergkristallen helpen.

Promoot eigenschappen met bergkristal

Bergkristal bevordert helder denken, energie, wilskracht en doelgerichtheid. De steen helpt je balans te vinden en reguleert donkere emoties. Energetische blokkades worden opgeheven en de steen geeft je doel en wilskracht. De steen geeft je inzicht in je eigen patronen, drijfveren en drijfveren. Bergkristal kan je helpen leren en studeren door je concentratie te verbeteren.

Spirituele en emotionele eigenschappen van bergkristal

Bergkristal is een bijzonder kristal met een hoge trilling. De steen is zeer geschikt om vast te houden tijdens meditaties, zo kan de steen je extra inzichten brengen. Bergkristal reinigt alle chakra’s en brengt je meridianen in balans. Bergkristal zorgt ervoor dat je aura wordt versterkt en alle energetische blokkades worden opgeheven. Bergkristal helpt je door balans in je leven te creëren en alle gedachten op een rijtje te zetten. Daarnaast zorgt Bergkristal voor balans in emoties en orde in gedachten. Bergkristal zorgt ervoor dat je liefde voor jezelf en anderen ervaart. Bij emoties als boosheid, angst of verdriet zorgt Bergkristal ervoor dat je deze gevoelens kunt reguleren. Met een bergkristal voel je je energiek en gelukkiger.

Bestel online of bezoek onze showroom

Niet iedereen kan de kracht van een edelsteen voelen via internet. Daarom is het raadzaam om een ​​showroom te bezoeken waar producten te zien zijn, waaronder bergkristal edelstenen. Je kunt de Bergkristal edelstenen direct zien, selecteren, betalen en meenemen. Heb je echter het perfecte bergkristal gevonden, bestel dan direct online via de Rubenrobijn.nl.