calvijnglossy

Glossy sieraden

Glossy sieraden

Glossy sieraden denk je al snel aan over de top sieraden wat wordt gedragen door beroemdheden. Toch heeft bijna elke vrouw wel glossy sieraden. Denk bijvoorbeeld aan een gouden armbanden of kettingen. Het hoeft niet perse heel erg op te vallen het kan ook bijvoorbeeld een ring zijn van goud. Het blijft tegenwoordig niet alleen bij vrouwen die soms graag willen laten zien wat voor een sieraden zij hebben. Tegenwoordig houden de mannen er ook steeds meer van. Een mooie horloge kopen en een ketting. Die kettingen zie je steeds meer terug komen bij artiesten. Artiesten in Amerika trekken daarom ook graag hun portemonnee voor een mooie ketting. Het kan in Amerika nooit gek genoeg de ene artiest wilt nog een grotere ketting dan de ander. Tegenwoordig zijn het vooral de rappers die dat doen. Zij vinden een grote ketting belangrijk. Ze komen een ketting om te laten zien hoe goed ze het hebben en willen ze graag pronken met het feit dat zij veel geld hebben. De ene ketting is eentje die je in de winkel kan kopen en de andere is custom made met allemaal diamanten erin. Je zou ook kunnen zeggen dat het bij hun imago hoort. Maar daar doet dus niet iedereen aan mee. Een aantal artiesten willen het dan weer laten zien op hun eigen manier. Door bijvoorbeeld schoenen. Sommige artiesten willen graag laten zien dat zij veel sneakers hebben wat ook al snel kan oplopen in de tienduizenden euro’s.

Dat is het verschil tussen de mannen en de vrouwen. De vrouwen vinden het belangrijk dat het er chique en elegant uit ziet. Waar mannen graag over de top gaan met horloges met diamanten erin. Het is de laatste jaren aardig wat veranderd zou je kunnen zeggen. De gemiddelde man in Nederland draagt het liefste een ring met het trouwens met zijn vrouw.

cat-han-Ks6wd1Zyf1o-unsplash

Combinatie.

Veel mensen hebben meerdere soorten sieraden, maar wat is nu een goede combinatie op de kleding wat jij wilt dragen. Dat is voor veel mensen ook verschillend. De ene vind een gouden sieraad mooi terwijl de ander weer juist zilver mooi vind. Een ding is zeker, het kan nooit gek genoeg. Je ziet vaak in films dat vrouwen over de top gekleed gaan naar een chic feest. Het komt van vroeger wat we allemaal netjes gekleed willen gaan naar een leuk feest. Waar je de ene vrouw met nog meer sieraden ziet dan de ander.

MEER TE WETEN KOMEN

Glossy leather

Soorten en maten

Prijsverschil