calvijnglossy

Glossy leather

Glossy leather

Glossy leather komt tegenwoordig steeds meer in. Leren kleding wordt steeds meer gedragen door meiden. Waarom dat zo in is de laatste tijd? U kunt het misschien wel raden. Social media is het antwoordt. Iemand met veel volgers heeft veel invloed op zijn of haar volgers. Een bedrijf kan een account met veel volgers benaderen om zo invloed te krijgen onder de vele volgers. Volgers of fans worden daardoor snel beïnvloed en kunnen het idee krijgen dat zij die bepaalde broek ook moeten kopen. Maar dat is helemaal niet waar. Sommige mensen laten zich teveel beïnvloeden door wat andere mensen mooi of juist raar vinden. Dat gebeurt vaker dan je denk. Meestal begint het al in je tienerjaren net wanneer je naar de middelbare school gaat. Daar zie je ook dat veel kinderen worden gepest in verband met de kleding dat ze dragen. Mensen die het thuis bijvoorbeeld niet breed hebben of ze hebben een andere smaak dan de rest. Zulke kinderen kunnen al snel buitengesloten worden en dus gepest. Het kan zelf zo er zijn dat zij het allemaal niet meer zien zitten.

dane-wetton-ZeRCwfh8l-M-unsplash

Uniforms op scholen

Om dat tegen te gaan doen veel scholen in Engeland aan uniforms. Het is een pak wat je van school krijgt om zo geen onderscheid te maken in de kleding. Als standpunt willen ze zeggen dat het helemaal niet uitmaakt waar ze vandaan komen en hoe vermogend zij zijn. Veel ouders willen daarom ook dat het in Nederland gebeurt. Dat kan er voor zorgen dat het pesten veel minder wordt. Het is alleen heel moeilijk om dat voor elkaar te krijgen. Want er zijn ook ouders waarvan zij belangrijk vinden dat kinderen zich ook lekker voelen in de kleding dat zij dragen. Zo lopen de meningen uit een. Hoewel dat niet echt een ramp zou zijn zeggen veel scholen. Het is gewoon een kwestie van wennen.

Je zou het ook nog met andere kledingstukken er goed mee kunnen combineren. Denk aan een passende zonnebril of een horloge. Al is het dragen van een glossy kleding meer een vrouwending. Die houden zich ook meer met mode en fashion bezig. In tegenstelling bij de mannen die een simpele spijkerbroek al vaak prima vinden zitten. Je ziet alleen wel dat steeds meer jongere jongens zich meer met mode bezig houden. Hun minder snel schamen wat ze dragen en zich ook daardoor lekkerder in hun vel zitten.

MEER TE WETEN KOMEN

Glossy sieraden

Soorten en maten

Prijsverschil